Strakke Buikspieren Kettlebell Workout Vrouwen – Review

Echt hetzelfde resultaat met kortere training?

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Wil je graag gewicht verliezen maar heb je niet veel tijd of zin om uren naar de sportschool te gaan? Dan kan het 12-weekse Strakke Buikspieren 8kg Kettlebell Workout voor Vrouwen ideaal zijn voor jou! Dit is een effectieve thuistraining waarmee dezelfde resultaten als in de sportschool bereikt kunnen worden. Lees mijn review om te weten hoe ik het ervaren heb!

Strakke Buikspieren Kettlebell workout

Deze kettlebell training is speciaal bedoeld om thuis te trainen zodat je niet uren in de sportschool hoeft te staan. Voor mij is dit ideaal omdat ik merk dat de drempel om te sporten op deze manier veel lager is.

Je wordt 12 weken lang begeleid aan de hand van video’s. Op deze manier train je al je spieren in je lichaam en wordt je vetverbranding gestimuleerd.

In dit artikel lees je hoe dit precies werkt en lees je hoe ik de 12-weekse training ervaren heb.

Inhoudsopgave

Hoe train je met een kettlebell training?

Een kettlebell is een bal van gewicht waaraan een handvat zit zodat je er makkelijk oefeningen mee kan doen.

Een kettlebell is erg handig om thuis mee te trainen. Hij neemt weinig plek in en je kan hiermee zowel cardio als krachttraining doen.

Slechts 20 minuten trainen met de Strakke Buikspieren Kettlebell Workout

Gemiddeld duurt een kettlebell training slechts 20 minuten. In deze training train je dan alle spieren in je lichaam. Het is dan ook gebleken dat deze 20 minuten kettlebell training net zo effectief is dan wanneer je uren in de sportschool staat!

Er zijn tal van verschillende oefeningen die je met een kettlebell kan doen. Welke oefeningen dat precies zijn dat leer je in deze 12-weekse kettlebell training.

Strakke Buikspieren Kettlebell

Wat is de Strakke Buikspieren Kettlebell Workout?

De training is een fitness training die je aan de hand van DVD’s thuis kunt doen. Het doel is buikvet te verbranden, spieren op te bouwen en het ontwikkelen van strakke buikspieren.

Je krijgt 5 verschillende DVD’s die je gaan helpen je doel te bereiken:

  • DVD 1: Vetverbranding programma: dit is de basis DVD. Je begint namelijk met deze DVD en de andere DVD’s zijn een toevoeging op deze.
  • DVD 2: Buikspieren programma: Als toevoeging op DVD 1 ga je je buikspieren extra goed trainen. Hoe je dat moet doen wordt in deze DVD uitgelegd.
  • DVD 3: Vet Killer: Dit is ook een toevoeging op DVD 1, je leer hier hoe je nog meer vet kan verbranden binnen een training.
  • DVD 4: Benen/billen Programma: Omdat je benen en bilspieren de grootste spieren in je lichaam zijn, is het belangrijk om hierop te focussen. Hoe getrainder deze spieren hoe meer vet je zal verbranden.
  • DVD 5: Conditie en total body: Deze is voor de iets meer gevorderden onder ons. Het is belangrijk eerst DVD 1 t/m 4 goed te kunnen voordat je met deze DVD start.
Kettlebell workout voor vrouwen

Hoe kan kort trainen net zo effectief zijn als lang trainen?

Veel trainingen duren erg lang waarbij juist de intensiteit lager ligt. Tijdens de kettlebell training ligt de intensiteit erg hoog waardoor je lichaam een boost krijgt. Hierdoor wordt je groeihormoon gestimuleerd en dit zorgt ervoor dat je vet gaat verbranden.

Wanneer je deze kettlebell training steeds 20 minuten en per week 2-3 keer doet, kan je enorm goede resultaten bereiken!

Het programma belooft dan ook dat je binnen 3 weken zichtbaar resultaat moet hebben wanneer je deze training opvolgt.

Geen resultaat na 30 dagen? Dan krijg je gewoon je geld terug!

Omdat de makers van de training er zo van overtuigd zijn dat je zichtbaar resultaat gaat halen bij deze training, krijg je zelfs garantie. Mocht je niet tevreden zijn 30 dagen na aanschaf, dan krijg je gewoon je geld terug!

Garantie

Is de Strakke Buikspieren Kettlebell Workout betrouwbaar?

Het is natuurlijk logisch dat je jezelf deze vraag stelt, voordat je iets aanschaft wil je graag weten of het wel te vertrouwen is.

De training is ontwikkeld door Jesse van der Velde en hij staat gewoon ingeschreven bij de KvK. Geen reden om je zorgen te maken. Ten slotte heb ik de training gewoon netjes ontvangen en wordt er gezegd wat ze beloven.

Wie is Jesse van der Velde?

Jesse van der Velde is personal trainer en helpt mensen graag bij het bereiken van een gezonde leefstijl. Naast dat hij personal trainer is, heeft hij een eigen website om ook op die manier mensen te kunnen begeleiden.

Op zijn website jessevandervelde.com zie je dan ook de gegevens staan, wat aangeeft dat het zeker te vertrouwen is.

Jesse van der Velde

Hoe ervaren andere mensen de training?

Wanneer je zoekt op het internet kom je verschillende recensies tegen over deze kettlebell training. Graag deel ik een aantal onafhankelijke ervaringen hieronder.

Ervaringen van de Strakke Buikspieren Kettlebell Workout:

Kettlebell Workout
Ervaring over kettlebell workout

Dan nu mijn ervaring!

Zelf heb ik deze training natuurlijk 12 weken gevolgd en ik deel hier dan ook graag mijn ervaring over. Per 4 weken heb ik mijn bevindingen en resultaten bijgehouden:

Kettlebell training week 1-4

Daar was hij dan, mijn kettlebell met de 5 DVD’s en alle bonussen. Ik kon niet wachten om te beginnen en heb me allereerst een avondje ingelezen zodat ik precies wist wat ik moest doen.

De eerste week begon ik met 3 keer 20 minuten DVD 1 op te volgen. Zelf had ik al een tijdje niet echt gesport maar toch kon ik de training redelijk goed bijhouden. De training was wel intensief maar omdat het slechts 20 minuten is, was het zeker goed vol te houden.

In de tweede week heb ik DVD 2 toegevoegd aan mijn training van DVD 1. Ik merkte dat het trainen al een stuk beter ging en het voelt oprecht goed.

In de derde en vierde week ben ik gewoon netjes doorgegaan met het volgen van DVD 1 & 2. Let er wel op dat je spierpijn zal krijgen!

Kettlebell training Week 5-8

In deze weken merkte ik dat de oefeningen steeds makkelijker gaan en het lijkt of ik ook daadwerkelijk conditie opbouw. Ook merk ik dat ik sterker word en lekkerder in mijn vel zit.

In week 6 besloot ik dan ook om DVD 3 toe te passen voor wat extra training. Ik verbaasde mezelf erover dat ik gewoon steeds zin had om te trainen. Normaal bij de sportschool verlies ik snel mijn motivatie maar hier lijkt deze juist toe te nemen!

In week 8 heb ik DVD 4 ook toegepast waarbij je je benen en billen extra traint. Dit heb ik gemerkt, ik had enorme spierpijn! Toch voelde dit juist erg goed!

Kettlebell training Week 9-12

Inmiddels ben ik al 8 weken de training aan het doen en ik vind het oprecht leuk om te doen. Door het volgen van de DVD’s voelt het ook alsof je echt begeleid wordt en ga je stap voor stap door de training.

Ik vind het fijn om deze leidraad te hebben zodat ik steeds net een stapje verder ga. De laatste DVD heb ik zelf nog niet toegepast maar dit ga ik binnenkort zeker doen.

Resultaten in gewicht en vetpercentage

Voordat ik met de training begon heb ik mijn gewicht en vetpercentage opgemeten. Ik woog in week 1 65kg en in week 12 nog maar 61kg! Mijn voeding heb ik hierbij (nog) niet aangepast.

Mijn vetpercentage is in deze 12 weken gedaald van 26% naar 23%! Kortom ik ben heel erg blij en merk dat de training dus ook zeker effectief is. Ik ga ermee door!

Vrolijke vrouw

Wat krijg je bij aanschaf van de training?

Het is natuurlijk fijn om van te voren precies te weten wat je krijgt wanneer je deze training aanschaft. Je krijgt namelijk naast de 5 genoemde DVD’s nog vele bonussen:

  • De 5 DVD’s en een kettlebell van 8kg naar keuze
  • Bonus 1: Coaching programma van 12 weken. Per week krijg je 1 video toegestuurd met extra informatie die je gaat helpen je doel te bereiken.
  • Bonus 2: De super vetverbrander methode: Extra tips om nog meer vet te verbranden!
  • Bonus 3: Trainingschema’s
  • Bonus 4: 5kg buikvet verliezen: hierin leer je hoe je vetverbranding hormoon stimuleert.

Ben je ook enthousiast?

Ik ben zelf erg enthousiast over het programma omdat je zo in korte tijd erg effectief kan trainen. Mocht jij ook het programma willen aanschaffen dan mag ik je een korting geven!

Korting

Bestel je het programma via deze link of onderstaande knop dan betaal je nog maar €107 in plaats van €371,50.

Dat is niets vergeleken met een duur sportschool abonnement toch? 🙂

Gemakkelijk afvallen met thuistraining?

Al duizenden vrouwen zijn je voorgegaan en hebben dankzij deze training hun doel bereikt!

Ja, ga naar de kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *